Hvad betyder Vilhelmine? Hvor mange hedder Vilhelmine? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>

Navnesutter
Navnebetydning

Vilhelmine  Vilhelmine er et pigenavn.

Feminin form af Vilhelm som er sammansat af "Vilje" og "hjelm".
Vilhelmine er der cirka 25 mennesker der hedder i danmark. vilhelmine er et meget specielt navn. og vilhelmine betyder fred på jorden. vilhelmine er et gammelt navn men der er desværre ikke serlige mange mennesker der ved der er et navn der hedder vilhelmine. det er et meget royal navn og er et meget flot navn til en pige. i år 1900 tallet blev navnet vilhelmine et navn 1 1700 tallet var navnet ikke et navn det var noget man drak i 1700 tallet.men efter nogle år havde alle glemt navnet og i dag er der næsten ikke nogen personer der kender til navnet vilhelmine. vilhelmine stammer fra finland da den første person kom til af hedde vilhelmine. vilhelmine består af 10 bogstaver og 4 stavelser og er et pigenavn.


Se også: Wilhelmine

Navnet Vilhelmine i tal*
I januar 2020 var der 20 med navnet Vilhelmine som første fornavn i Danmark. Et fald på 3 i forhold til 2019. Det er 15% færre med navnet Vilhelmine.
Vilhelmine er et sjældent navn i Danmark.
Der er ca 6 børn der hedder Vilhelmine. Dvs ca. 30% er børn.
Navnet er mest brugt til tidligere generationer.
Der er flest ældre medborgere med dette navn.

Oversigt over navngivne i de seneste år*
2
01985198619871988198919901991199219931994199519961997199819992000200120022003200420052006200720082009201020112012201320142015201620172018
Gennemsnit gennem ca. 100 år: 0. Gennemsnit siden 1985: 1

I 2018 fik 0 navnet. Mere populært var navnet blandt døbte født i 2015, hvor der blev navngivet 2 Vilhelmine.

*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Vilhelmine i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Vilhelmine, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Vilhelmine (navnebetydning Vilhelmine, navneoprindelse af Vilhelmine, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Vilhelmine

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Vilhelmine, hvad betyder Vilhelmine, pigenavne, Navnebetydning Vilhelmine, navn Vilhelmine, navneoprindelse Vilhelmine, pigenavnet Vilhelmine, pigenavn Vilhelmine, navnebetydning af Vilhelmine, Hvad betyder navnet Vilhelmine, hva betyr Vilhelmine, hva navnet betyr, betydning af navnet Vilhelmine, Navne betydning af Vilhelmine, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Vilhelmine navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Vilhelmine, Vilhelmine statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Vilhelmine,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Vilhelmine i Danmark? Navn betydning. Vilhelmine betydning. Vilhelmine symbolik. Vilhelmine symboliserer. Oprindelse Vilhelmine. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Vilhelmine fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:


Seneste pigenavne:


Toplisten:


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)