Hvad betyder Tjux? Hvor mange hedder Tjux? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>

Navnesutter
Navnebetydning

Tjux  Tjux er et pigenavn.


Heyzan;

Jeg blev gift med Thomas Bjørneboe Gomes Berg i 1999. I den forbindelse valgte jeg at købe navnet Tjux, som før havde været mit kælenavn. Idag hedder jeg Cristina Tjux Gomes - Berg & er født i 1967.
Navnet opstod i 1985 i en geografitime på Ordrup Gymnasium. Året med forsøgsordning, hvor man ikke måtte smide elever uden for døren, hvis de forstyrrede undervisningen ! Jeg og kammeraterne forstyrrede undervisningen og geografilæreren kastede et kridt efter os - i frustration - for at tysse på os. Denanag var jeg ikke godt talende i dansk. Læreren talte så godt han kunne med svær dansk accent på engelsk; at nu kastede han kridtet efter os i håbet om, at vi kunne tie stille. Kridt på engelsk hedder chalk. Jeg så bare denne stk. kridt flyve i slow motion hen imod mig, og den ramte lige midt i panden. Dér grinede vi og mine sidekammerater erklærede, at fra nu af var jeg døbt Tjux. Stavemåden Tjux skyldes, at vi var unge og syntes det var en sjov & ny måde at stave chalk på - det lød også mere som geografilærerens udtale måde. X & Z bogstavet er også en lidt "outsider" bogstav i det danske sprog. På denne måde fik vi x bogstavet med ind i det danske :-)
Det glæder mig, at alle piger i DK kan tage navnet Tjux. Jeg er glad for det og passer mig fint, og jeg håber at andre bliver lige så glad for navnet Tjux.


Navnet Tjux i tal*


Ingen barometer data
*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Tjux i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Tjux, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Tjux (navnebetydning Tjux, navneoprindelse af Tjux, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Tjux

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Tjux, hvad betyder Tjux, pigenavne, Navnebetydning Tjux, navn Tjux, navneoprindelse Tjux, pigenavnet Tjux, pigenavn Tjux, navnebetydning af Tjux, Hvad betyder navnet Tjux, hva betyr Tjux, hva navnet betyr, betydning af navnet Tjux, Navne betydning af Tjux, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Tjux navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Tjux, Tjux statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Tjux,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Tjux i Danmark? Navn betydning. Tjux betydning. Tjux symbolik. Tjux symboliserer. Oprindelse Tjux. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Tjux fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:


Seneste pigenavne:


Toplisten:


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)