Hvad betyder Sanja? Hvor mange hedder Sanja? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>

Navnesutter
Navnebetydning

Sanja  Sanja er et pigenavn.

Det betyder drømmer. Og ikke andet ;) Sanja betyder ikke 100 forskellige ting. Alle de andre bud der er kommet med, har intet med navnet Sanja at gøre. De betydninger/ord, siges på en hel anden måde og har en hel anden betydning, end hvad det her betyder. Jeg hedder selv Sanja og ordet Sanja, kommer fra mit hjemland. Det er et serbisk og bosnisk navn, og det er et serbisk og bosnisk ord/betydning. Det har hel samme betydning, i begge lande, da sproget er det helt samme, i begge lande. Det har været et land før. Nemlig Jugoslavien. Derfor er sproget det samme, og Sanja har selvfølgelig samme betydning i både Serbien og Bosnien. Og det vil altid kun betyde en ting, og kun have en betydning. Hvis ordet skal oversættes direkte, så betyder det: Drømmer. Så enkelt, så simpelt.

Sanja.... betyder = drømmer
Det betyder hverken, drømme, drømmepige, nat, mørke. Eller noget som helst andet. Da drømmepige, drømme, nat m.m siges på en hel anden måde. Og bøjes anderledes. Det har absolut ingenting med Sanja at gøre :) Derfor har navnet Sanja kun en betydning, og ingen andre betydninger. Sanja betyder drømmer!

Eksempel på et spørgsmål: Hvad laver han/hun? Svaret til dette kan være, hvis det er tilfældet.. et enkelt ord. - Sanja ! Som betyder en ting, KUN en ting, og kun en betydning = drømmer!

Derfor er betydningen af navnet Sanja = DRØMMER. Dvs. betydningen af navnet Sanja er kun og kun, drømmer.. :)


Se også: Sania Sannia

Navnet Sanja i tal*
I januar 2020 var der 175 med navnet Sanja som første fornavn i Danmark. En stigning på 2 i forhold til 2019. Det er 1.1% flere med navnet Sanja.
Sanja er et sjældent navn i Danmark.
Der er ca 22 børn der hedder Sanja. Dvs ca. 12% er børn.

Oversigt over navngivne i de seneste år*
3
01985198619871988198919901991199219931994199519961997199819992000200120022003200420052006200720082009201020112012201320142015201620172018
Gennemsnit gennem ca. 100 år: 2. Gennemsnit siden 1985: 2

I 2018 fik 0 navnet. Mere populært var navnet blandt døbte født i 1991, 1996, 2004, hvor der blev navngivet 3 Sanja.

*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Sanja i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Sanja, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Sanja (navnebetydning Sanja, navneoprindelse af Sanja, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Sanja

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Sanja, hvad betyder Sanja, pigenavne, Navnebetydning Sanja, navn Sanja, navneoprindelse Sanja, pigenavnet Sanja, pigenavn Sanja, navnebetydning af Sanja, Hvad betyder navnet Sanja, hva betyr Sanja, hva navnet betyr, betydning af navnet Sanja, Navne betydning af Sanja, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Sanja navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Sanja, Sanja statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Sanja,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Sanja i Danmark? Navn betydning. Sanja betydning. Sanja symbolik. Sanja symboliserer. Oprindelse Sanja. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Sanja fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:
Loui
Tobias
Efraim
Dzemal
Yonis
August
Khader
Iven
Glen
Filip


Seneste pigenavne:
Daisy
Benedicte
Tala
Kamilia
Frida
Maybritt
Helle-vibeke
Emilie
Fritze
Thoni
Silke


Toplisten:


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)