Hvad betyder Micol? Hvor mange hedder Micol? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>

Navnesutter
Navnebetydning

Micol  Micol er et pigenavn.

Jeg er fra 1987, og hedder Micol til fornavn..
Jeg har fået fortalt af mine forældre, at mit navn stammer fra min fars opfindelse..
Jeg har to større søskende med navnene Mette og Maria, og da de så ventede mig og jeg kan til verden, ville de gerne viderføre M til forbogstavet og at det skulle være på 5 bogstaver ligeledes mine søskende.
Da de ikke syntes der var nogle pæne navne tilbage, og min far godt kunne lide navnet Nicole, lavede de det om til Micol..
De fik ikke tilladelse fra præsten, til at døbe mig, da det dengang ikke var noget navn. De fik så tilladelse fra en "højere magt" og derfor blev jeg i 87 døbt, som den første i lille Danmark Micol.
Jeg er meget glad for mit navn, og meget stolt af min fars opfindsomhed.. Jeg kan ikke fortælle hvad det betyder, men blot hvordan det er kommet til lille Danmark..

Venligst Hilsen Micol D. Nielsen.


Navnet Micol i tal*
I januar 2020 var der 7 med navnet Micol som første fornavn i Danmark. En stigning på 2 i forhold til 2019. Det er 28.5% flere med navnet Micol.
Micol er et meget sjældent navn i Danmark.

Oversigt over navngivne i de seneste år*
1
01985198619871988198919901991199219931994199519961997199819992000200120022003200420052006200720082009201020112012201320142015201620172018
Gennemsnit gennem ca. 100 år: 0. Gennemsnit siden 1985: 1

I 2018 fik 0 navnet. Mere populært var navnet blandt døbte født i 1987, 2010, 2012, hvor der blev navngivet 1 Micol.

*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Micol i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Micol, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Micol (navnebetydning Micol, navneoprindelse af Micol, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Micol

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Micol, hvad betyder Micol, pigenavne, Navnebetydning Micol, navn Micol, navneoprindelse Micol, pigenavnet Micol, pigenavn Micol, navnebetydning af Micol, Hvad betyder navnet Micol, hva betyr Micol, hva navnet betyr, betydning af navnet Micol, Navne betydning af Micol, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Micol navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Micol, Micol statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Micol,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Micol i Danmark? Navn betydning. Micol betydning. Micol symbolik. Micol symboliserer. Oprindelse Micol. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Micol fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:
Leo
Jens-christian
Pauli
Marios
Mohammed
Ryan
Henning
William
Abdi
Abdirazak


Seneste pigenavne:
Nynne
Vicki
Anne-Marie
Pernille
Jannie
Allie
Margretha
Ama
Melise
Trylle
Anam


Toplisten:


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)