Hvad betyder Yusuf? Hvor mange hedder Yusuf? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>Navnesutter
Navnebetydning

Yusuf  Yusuf er et drengenavn.


Yusuf er et muslimsk navn.

Yusuf er et mandligt arabisk, arameisk, tyrkisk og persisk navn, der betyder "Gud øges" (i fromhed, magt og indflydelse) på hebraisk. Det bruges i vid udstrækning af arabere fra alle Abrahams religioner, herunder jøder i Mellemøsten, arabiske kristne og muslimer, i mange dele af verden.

Navnet Yusuf er et af de mest almindelige navne, der foretrækkes at blive sat på mandlige babyer fra fortid til nutid. Vi har forberedt ordbetydningen af ​​navnet Yusuf, som har en stor plads i vores kultur og religion og er et af de populære navne i alle perioder med sin behagelige lyd.
24.04.2020 - 12:31 | Sidst opdateret: 24.04.2020 - 12:31
Hvad er betydningen af ​​navnet Yusuf? Hvad betyder Yusuf, hvad betyder det?

Navnet Yusuf er et foretrukket navn, især fordi det indeholder religiøse betydninger, og navnet Yusuf er af arabisk oprindelse. Nå, vil du gerne finde ud af, om navnet Yusuf er nævnt i Koranen? Det fortælles, at den person, der har navnet Yusuf, er godmodige, gode, gode og eksemplariske mennesker. Den energi, som navnet giver, styrer den person, der bærer det, til at handle ansvarligt og være et eksempel i samfundet.
Det er blandt andet rygter om, at den person, der bærer navnet, er en drømmer, ikke let kan overleve tidligere begivenheder og har stillestående og langsomme bevægelser.
Hvad betyder Yusuf?
Navnet Yusuf har mere end en betydning. Navnet Yusuf har både religiøs og generel betydning. Dens første betydning betyder suk, stønn. En anden betydning er Hz. Profet Profet, søn af Jakob. Yusuf. Navnet Yusuf betyder også stønnen og tilføjes, tilføjes.

Da navnet Yusuf er et navn, der tilhører en profet, er det blandt de navne, der betragtes som hellige.
Bruges navnet Yusuf i Koranen?
Vi har medtaget de religiøse betydninger af navnet Yusuf. Navnet Yusuf er nævnt i mange vers i Koranen. Som et eksempel kan det syvende, ottende og niende vers i Surah Yusuf vises.

Kilde:

https://www.milliyet.com.tr/gundem/yusuf-isminin-anlami-nedir-yusuf-ne-demek-ne-anlamina-gelir-6197639

Se også: Yosef Yoseph Yossef Yossuf Yosuf Yousef Youseph Yousof Youssef Youssouf Yousuf Yusef Yussef Yussof Yussuf Yuusuf

Navnet Yusuf i tal*

Oversigt over navngivne i de seneste år*
0
Gennemsnit gennem ca. 100 år: 0. Gennemsnit siden 1985: 0

I fik navnet.
*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Yusuf i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Yusuf, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Yusuf (navnebetydning Yusuf, navneoprindelse af Yusuf, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Yusuf

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Yusuf, hvad betyder Yusuf, drengenavne, Navnebetydning Yusuf, navn Yusuf, navneoprindelse Yusuf, drengenavnet Yusuf, drengenavn Yusuf, navnebetydning af Yusuf, Hvad betyder navnet Yusuf, hva betyr Yusuf, hva navnet betyr, betydning af navnet Yusuf, Navne betydning af Yusuf, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Yusuf navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Yusuf, Yusuf statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Yusuf,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Yusuf i Danmark? Navn betydning. Yusuf betydning. Yusuf symbolik. Yusuf symboliserer. Oprindelse Yusuf. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Yusuf fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:


Seneste pigenavne:


Toplisten:


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne
Royale navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)