Hvad betyder Nero? Hvor mange hedder Nero? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>Navnesutter
Navnebetydning

Nero  Nero er et drengenavn.


Historisk oprindelse:
Kejser Nero (gamle rom) Den første kejser der forfulgte de kristne, af frygt for deres potentielle overtag.
Hans navn betyder på italiensk og græsk; mørk, eller sort. Det er dog relevant at tilføje at ordet stammer helt tilbage fra sanskrit, som jo er fundament for den vestlige verdens alfabet idag. Hér er betydning styrke ell. indre kraft.
Personligt finder jeg Kejser Nero´s historie enormt interessant. Nero er historisk kéndt som den første til at forfølge de kristne, og er endvidere kendt for, at stå bag henrettelsen af Apostlene Peter og Paulus.
Navnet har på græsk, talværdien 666. Nero er ud fra en religiøs betragtning, kendt som have været den første antikrist, af blandt andet denne årsag. Hans mor var søster til kejser Calligula, som huskes som have været den mest brutale og skøre, meget kort tid ved magten osv osv.
Altså han var altså historisk anerkendt på baggrund af det, efter kristendommens overtag skrevne "dokumenter". Jeg betvivler stærkt denne historie og vil åbne med; dem der vinder krigen, skriver historien.
Kejser Nero havde et tegn, som han historisk anerkendt skabte: Nerokorset. ALLE! -kender dette tegn. En hippie tilbage i 60érne, valgt at definere det, som det vi idag kender som fredstegnet. Oprindelig er betydningen, et kors som er vendt på hovedet, hvor begge sider er brækket ned, med en cirkel udenom.
Symbolikken er: I en verden uden kristendom vil der være fred. Cirklen repræsenterer at det var hans vision. Ville det være helt galt sige, at korset og fredstegnet er repræsenteret i samme omfang på verdensplan??
Han havde Seneca som ældre rådgiver (filosof) Han er kendt for citater som: Magt fordærver hvor som helst. og. Ingen mand er en ø alene.
Han havde altså ham som lærer samt rådgiver.
Det skal også nævnes at Roms infrastruktur under hans styre, var på et ganske højt niveau, og af tiden, empatisk indlevende ifh.t borgernes trivsel, Endvidere var han ikke fan af gladiator-kampene, og neddroslede dem faktisk i et betragteligt omfang. Hvilket kunne være et argument ydeligere for at jeg mener at flertallets uvidende fortolkning/forståelse af navnet grundet dets historie alment set er forkert.

Min filosofiske fortolkning er, at det er en modpol til korset, som jo må siges at være den vestlige verdens fundament set ifh.t massekontrol af befolkningen, og derfor et tidligt grundlag for vores bevidsthed, selvbillede og derfor selvværd samt selvtillid osv. osv. Altså fundamentet for de objektive normer. Forventning til den enkeltes empatiske indlevelse, det skaber altså fortolkning og konklusion af vores perception. Det skal jo siges, at vores vestlige verden idag, er nået et højt niveau. Men det ændrer ikke på at kristendommen er baseret på en stærkt redigeret bog, som indeholder flere tegn fra andre, tidligere religioner, mange kan nævnes. Et råd sammensatte biblen ved et råd, med formålet at samle masserne under en tro, da dette skabte ro og kontrol. Og på dette tidspunkt var befolkningen delt i to.
Jeg mener afslutningsvis, at det er et symbol for "verdens slør" -a´la hulelignelsens ret basale metaforer med det agenda at læseren subjektivt fjerner "skyklapperne", og forstår at se og acceptere den vildledelse, som er verdens realitet.

Nå! Mere kan sagten tilføjes, men det må række til at i det mindste skabe forvirring så læser undersøger nærmere.
BTW. Min søn, er ham der blev navngivet Nero som den første tilbage i 2011 (ved ikke lige hvad der sker for at det står som værende 1. gang i 2013? Så 1. pladsen til Prinsen.

Leon


Navnet Nero i tal*

Oversigt over navngivne i de seneste år*
0
Gennemsnit gennem ca. 100 år: 0. Gennemsnit siden 1985: 0

I fik navnet.
*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Nero i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Nero, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Nero (navnebetydning Nero, navneoprindelse af Nero, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Nero

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Nero, hvad betyder Nero, drengenavne, Navnebetydning Nero, navn Nero, navneoprindelse Nero, drengenavnet Nero, drengenavn Nero, navnebetydning af Nero, Hvad betyder navnet Nero, hva betyr Nero, hva navnet betyr, betydning af navnet Nero, Navne betydning af Nero, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Nero navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Nero, Nero statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Nero,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Nero i Danmark? Navn betydning. Nero betydning. Nero symbolik. Nero symboliserer. Oprindelse Nero. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Nero fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:


Seneste pigenavne:


Toplisten:


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne
Royale navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)