Hvad betyder Elert? Hvor mange hedder Elert? - Navnebetydning.dk

<> Navnebetydning hovedside <> Linkvenner <> Kontakt <>

Navnesutter
Navnebetydning

Elert  Elert er et drengenavn.


Hej !

Jeg hedder Elert, og det er mit "kaldenavn" jeg hedder Tage til fornavn, men bruger kun Elert, men lærer i folkeskolen fortalte mig at mit navn var af fransk oprindelse og udtales med stumt "t", det lyder sansynligt, men jeg ved det ikke. Jeg elsker mit navn, og bruger det overalt, hvor jeg kan, som eneste betegnelse, men jeg har et dilemma, og det er min nabo og gamle læremester også hedder Elert. Så her i Agersted er der 2 der hedder Elert, det er nok det eneste sted i Danmark det findes.

Er der nogen der kender mere til navnet Elert, så skriv til mig, min mail adresse er: elert@bbnpost.dk

Jeg glæder mig til at høre resultat, og lover samtidig at give svar på tiltale !!

Navnet Elert i tal*
I januar 2020 var der 3 med navnet Elert som første fornavn i Danmark. Et fald på 1 i forhold til 2019. Det er 33.3% færre med navnet Elert.
Elert er et ekstremt sjældent navn i Danmark.
Navnet er mest brugt til tidligere generationer.
Der er flest ældre medborgere med dette navn.


Ingen barometer data
*Kilde: Danmarks Statistik*) Disclaimer: Selvom tallene under "Elert i tal" kommer fra Danmarks Statistik (eller vores beregninger udfra tal fra dem), kan hverken DST eller navnebetydning.dk holdes ansvarlig for rigtigheden. Der kan forekomme fejl! Resten af indholdet på navnebetydning.dk er lavet af brugerne, du kan altså derfor kun bruge indholdet til fornøjelse, og ikke regne med rigtigheden.

Kort sagt: Bruger du noget fra vores site er det på eget ansvar.

Tak til Danmarks Statistik der gratis og uden copyright har sat navnestatistik på deres hjemmeside. Du kan der finde flere tal end dem vi har valgt at vise her.

Du må gerne kopiere navnebetydninger fra vore sider om et enkelt navn eller to til andre steder, såfremt det er med kildeangivelse. Du bør checke tallene med Danmarks Statistik, og du skal kildeangive dem separat. Hvis du vil kopiere fra flere navne, er det kun iorden med forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Hvis du ønsker at bidrage med indhold om navnet Elert, kan du tilføje/rette i boxen nedenfor.

Du bedes holde dig til at skrive relevant indhold om Elert (navnebetydning Elert, navneoprindelse af Elert, liste over navne i samme gruppe).

Du bedes angive kilden til dine informationer.

Du bedes undlade at slette/rette i det andre har skrevet, med mindre du er helt sikker på at det er forkert.

Du kan ikke skrive HTML-koder og links.

Misbrug er hærværk og dermed strafbart på linje med grafitti. Vi politianmelder misbrug, med grundig information om hvori misbruget består og med den unikke IP-adresse på misbrugstidspunktet, så opsporingen er let.

Opdager du misbrug/fejl på vore sider bedes du straks anmelde det via klik på misbrugsknappen. Du kan naturligvis også selv rette/slette nedenfor.

Elert

Din email
(dit indlæg kommer først på, når du har klikket på linket i den mail vi sender dig)
Skriv "menneske" i textboksen ==>
Stikord: Navne, Navnets betydning, Hvad betyder mit navn Elert, hvad betyder Elert, drengenavne, Navnebetydning Elert, navn Elert, navneoprindelse Elert, drengenavnet Elert, drengenavn Elert, navnebetydning af Elert, Hvad betyder navnet Elert, hva betyr Elert, hva navnet betyr, betydning af navnet Elert, Navne betydning af Elert, navn betydning, navnebetydninger babynavne, fornavne, navne. Hvad skal barnet hedde, navn, navne, navnet, navne betydning, navnes betydning, betydning af navne, betydning af navn, navneguiden, danske navne, betydning navn, navnet betyder, Elert navnesymbolik, navne i Danmark, danske navne, baby mavne, dansk navn,statistik, navnestatistik Elert, Elert statistik, navn statistik, navneændring, navne statistik Elert,navne i danmark, navne, populære navne, navne til baby, navne liste, nordiske navne. Navnebetydning.dk Hvor mange hedder Elert i Danmark? Navn betydning. Elert betydning. Elert symbolik. Elert symboliserer. Oprindelse Elert. Babynavne. Børnenavne. Etymologi. Betydning af navne. navne. Navne historie. Navneguide. Oprindelse - Hvor stammer Elert fra?
'Unikke' navne

Seneste drengenavne:
Makki
Erik
Markus
Thorkild
Jabbar
Jussi
Nichlas
Ulf
Kaj
Alan


Seneste pigenavne:
Jennifer
Isabell
Jane
Haley
Mini
Ane-Lise
Oda
Jacobe
Sebnem
Darlene
Aurora


Toplisten:
Mads
Emma
Ida
Mikkel
Julie
Sofie
Anna
Peter
Benjamin
Asta
Alma
Oliver
Cecilie
Laura
Simon
Emil
Rasmus
Marie
Camilla
Frederik
Jonas
William
Nanna
Thomas
Lars
Nora
Aske
Freja
Alfred
Maja
Magnus
Mathias
Mathilde
Ella
Sebastian
Daniel
Noah
Elias
Agnes
Christian
Frida
Martin
Anne
Louise
Isabella
Jacob
August
Emilie
Andreas
Kenzo
Amalie
Magne
Maria
Jakob
Alberte
Valdemar
Mette
Anders
Tobias
Morten
Anton
Clara
Caroline
Liva
Alexander
Lasse
Storm
Erik
Astrid
Jeppe
Mille
Vilja
Sarah
Michael
Otto
Aya
David
Jens
Lea
Signe
Sara
Johannes
Kasper
Lukas
Lucas
Gustav
Katrine
Gry
Christina
Victor
Josefine
Rikke
Viggo
Marcus
John
Silje
Malou
Liv
Nikolaj
Aviaja


Bibelske navne
Grønlandske navne
Engelske navne
Græske navne
Arabiske og Muslimske
Nordiske navne


Birger Breum
Birger Breum
Kranio Sakral Terapi
Fritidsrejser
Fjeldferier
avisabonnement tilbud
© Copyright 2007- . All rights reserved. Donationer: Mobilepay: 29850 (den er god nok selvom det ikke er et telefonnummer)